Frans-Anno Tweebeeke met pensioen

0

Frans-Anno Tweebeeke legt per 31 december zijn functie als algemeen directeur van BSH Huishoudapparaten neer. Hij sluit hiermee een dienstverband van ruim 50 jaar af.

 

Op 1 september viert Frans-Anno Tweebeeke het feit dat hij hij 50 jaar eerder als zestienjarige in dienst trad bij Willem van Rijn Huishoudelektro BV, dat later op zou gaan in BSH Huishoudapparaten. Hij heeft gedurende die jaren een groot aantal functies bekleed. In de uitgave van ERM die deze week verschijnt staat een interview met Tweebeeke over zijn loopbaan.

 

Christofer von Nagel

De opvolger van Frans-Anno Tweebeeke is Christofer von Nagel. Hij zal met ingang van 1 januari samen met de huidige financiële directeur Andrea Willmeroth de directie voeren. Christofer von Nagel is afkomstig van het het moederbedrijf BSH Haushaltgeräte GmbH. Hij is in 1990 gestart bij BSH. Tot 2006 was Von Nagel CEO van Robert Bosch Hausgeräte, de Duitse huishouddivisie van Bosch. Hij was ook wereldwijd marketingdirecteur van de Bosch koel- en vriesproducten.


Op de foto rechts Frans-Anno Tweebeeke voor het nieuwe pand in aanbouw in Hoofddorp. Dit pand wordt 11-11-11 officieel geopend.

Reageren niet meer mogelijk.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com