Expert voegt telefonie en abonnementen toe aan assortiment

0

Om een totaalpakket te kunnen bieden start de elektronicaformule Expert vanaf vandaag, 15 oktober, met de verkoop van telefonie en abonnementen. Dit betekent dat de consument bij Expert terecht kan voor het complete thuisnetwerk inclusief smartphone.

 

Met een smartphone de televisie besturen, of met een tablet en een YouTube filmpje recepten binnen halen om de lekkerste gerechten te bereiden. Foto’s, filmpjes en muziek worden tegenwoordig op alle mogelijke manieren gedeeld. Met een thuisnetwerk gaat dat delen heel eenvoudig en grotendeels draadloos, alles beschikbaar op alle apparaten. Veel consumenten hebben echter wel experts nodig om ze te helpen met de aanleg en installatie van zo’n thuisnetwerk. Expert noemt zich bij uitstek dé dienstverlener op het gebied van thuisnetwerken. 

Met de toevoeging van telefonie aan het assortiment wil Expert een totaalpakket bieden op het gebied van thuisnetwerken. De samenwerking concentreert zich op de grootste merken, waaronder KPN en Vodafone. Het assortiment is hiermee voorzien van instapmodel tot meer servicegericht model. Expert noemt zich netwerkspecialist en wil de klant zoveel mogelijk behulpzaam zijn met advies, het installeren van een thuisnetwerk en ook als de klant daarna met het beantwoorden van vragen.

Reageren niet meer mogelijk.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com