BCC shop-in-shops bij Blokker

0

In Zaandam is vandaag de eerste shop-in-shop van BCC bij en Blokker-vestiging geopend. Dit is de eerste in een serie, want BCC en Blokker intensiveren hun samenwerking. Dit gebeurt niet alleen in de fysieke winkels maar ook online, want BCC gaat een deel van zijn assortiment verkopen via Blokker.nl

BCC behoort sinds eind 2020  tot Mirage Retail Group, waaronder ook Blokker valt. De twee assortimenten vullen elkaar goed aan, stelt Blokker ceo Jeanine Holscher op Twinkle: “Doordat het assortiment van BCC complementair is aan onze producten, bieden wij klanten van zowel Blokker als BCC, zowel online als offline, een veelzijdige en innovatieve winkelervaring die hopelijk hun verwachtingen overtreft. Zo kan een klant in de winkel bijvoorbeeld bij BCC een oven of inductiekookplaat aanschaffen en meteen bij Blokker op zoek gaan naar een ovenschaal, of pannenset; iets wat vrijwel nergens anders mogelijk is.”

In de shop-in-shop in Blokker Zaandam worden op 40 van de in totaal 460 m2 oppervlakte alle BCC producten, zelfs koelkasten, wasmachines en drogers aangeboden. Dit gebeurt door middel van een digitale tool die gebruik maakt van een levensgroot beeldscherm waar producten op ware grootte kunnen worden bekeken. Met deze tool, die speciaal is ontworpen voor BCC, kunnen klanten het afgebeelde product virtueel ‘openen’, bijvoorbeeld om te zien hoe een koelkast er van binnen uitziet. Alle producten uit het BCC assortiment kunnen bij Blokker worden besteld en bezorgd via home delivery of Click & Collect.

Bron: Twinkle

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com