BCC: Problemen na overname

0

SAMSUNG CSCBCC kampt met problemen bij de implementatie van een geheel nieuw logistiek systeem. Honderden klanten wachten daardoor al geruime tijd op hun bestelling.

De storing is ontstaan omdat BCC is overgestapt naar een geheel nieuw logistiek systeem. Dit werd 1 juni in gebruik genomen. ‘De ingrijpende operatie is niet vlekkeloos is verlopen’, meldt BCC op zijn Facebookpagina. Het nieuwe systeem werd ingevoerd naar aanleiding van de overname van meerdere winkels van Harense Smid en It’s Electronics van HiM Retail eerder dit jaar.

“Momenteel hebben wij te kampen met een hardnekkige technische storing. Deze zorgt voor problemen met het verwerken van een deel van de bestellingen, waardoor deze later worden bezorgd dan je van ons gewend bent. Daarnaast is door deze storing ook BCC Customer Service op dit moment minder goed bereikbaar”, aldus BCC op Facebook.

BCC hoopt de problemen eind deze week opgelost te hebben, maar zegt tegenover De Financiële Telegraaf ook dat de situatie lastig in te schatten is. Het kan volgens de retailer nog altijd voorkomen dat orders vertragingen oplopen. Klanten kunnen hun bestelling kosteloos annuleren, waar gedeputeerden ook een cadeaukaart mogen verwachten.

Bron: RetailNews

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com