ATAG: 3 Red Dot Design Awards

0

ATAG ReddotsATAG wint dit jaar drie Red Dot Design Awards. Deze prestigieuze internationale awards voor productdesign in de categorie Keukenapparatuur zijn toegekend aan een combi-stoomoven, een oven met geïntegreerde magnetron en een wandafzuigkap.

 
De prijzen zijn toegekend door een 41-hoofdige jury, bestaande uit onafhankelijke ontwerpers, designprofessoren en journalisten. De juryleden hadden de taak om het recordaantal van 5.214 producten uit 57 landen te beoordelen op onder meer vormgeving, innovatie, functionaliteit, ergonomie en duurzaamheid.
De winnende combi-stoomoven en de oven magnetron zijn ontwikkeld in samenwerking met ontwerpbureau VanBerlo in Eindhoven. De wandafzuigkap ontwierp ATAG samen met Waacs in Rotterdam.

Vincent Hofstee, Senior Product Manager bij ATAG: “Samen met deze partijen hebben we een uniek handschrift gecreëerd, waarmee we onderscheidende producten van hoge kwaliteit op de markt weten te zetten. De gewonnen awards zijn opnieuw een bewijs van de kwaliteit die deze langdurige samenwerking oplevert.”

 

 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com