ASKO PRESENTEERT 11 KG WASAUTOMAAT

0

W8844_XL ECOASKO brengt met de W8844 XL-Eco een wasmachine met een professionele capaciteit naar het dagelijkse huishouden. Dit nieuwe model van de Zweedse fabrikant heeft een capaciteit van 11 kg.

 

Een extra diepe trommel en kuip creëren de hoge capaciteit. Daardoor neemt de w8844 Xl-eco niet meer ruimte in beslag dan modellen uit de 8 kg-lijn van ASKO.

Ondanks de grootse prestaties en de hoge capaciteit is de ASKO ook geen aanslag op de energierekening. De w8844 Xl-eco is voorzien van een energielabel van A+++. En het SensiSave systeem zorgt dat ook kleine wasjes snel en zuinig zijn weg te werken.

Ook de nieuwe ASKO is voorzien van de bekende Quattro-constructie van dit merk. De kuip van iedere ASKO-machine steunt op vier ondersteunende schokbrekers die zijn bevestigd op een bodem van verzinkt plaatstaal. Dit maakt de machine sterk en duurzaam. Zeker in combinatie met de filosofie van ASKO dat plastic zoveel mogelijk vervangen moet worden door staal. Niet voor niets levert de fabrikant machines af die zeker tienduizend uur meegaan, zo blijkt uit testen. Dat is vergelijkbaar met twintig jaar huishoudelijk gebruik.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com