Pioneer maakt tv kijken voor ouderen aangenamer

0

Pioneer komt met een draadloze luidspreker, een spraakontvanger en hoofdtelefoons in zijn gamma die televisiekijken aangenamer maken. Deze apparaten zijn bedoeld voor oudere mensen die hun tv zelfs bij een hoog volume niet goed horen. Dankzij deze nieuwe producten uit het tv-gamma genieten deze mensen voortaan van hun favoriete programma’s zonder hun huisgenoten te storen.

 

De draadloze luidspreker VMS-550 pikt het geluid van een tv draadloos op en kan eenvoudig binnen het gehoorveld worden geplaatst. Zo kan in alle comfort televisie worden gekeken zonder het toestel zelf luider te zetten.

 

De spraakontvanger VMR-M770 vangt spraakcommunicatie of tv-geluid in de nabijheid op met een stereomicrofoon die in de oortelefoon is ingebouwd. Hij versterkt het frequentiebereik van de menselijke stem en maakt zo dialogen in tv-series, de stemmen van tv-presentatoren en nog veel meer duidelijker verstaanbaar.

 

 

De hoofdtelefoons in het tv-gamma hebben een lang snoer, wat u een grote luisterzone en veel bewegingsvrijheid geeft. Alle hoofdtelefoons leveren een helder, natuurlijk en dynamisch geluid. Met een handig bedieningskastje regelt men het volume en schakelt u tussen talen bij meertalige uitzendingen. Het Pioneer-gamma bestaat uit modellen met een hoofdband en modellen voor in het oor.

 

Reageren niet meer mogelijk.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com