AEG introduceert: Nieuwe steelstofzuigers voor moeiteloos stofzuigen

0

De nieuwe steelstofzuigers QX6, QX7 en QX8 van AEG zijn snoerloos, geschikt voor alle vloertypes, direct gebruiksklaar en flexibel inzetbaar als steel- en handstofzuiger. En ze zijn ontworpen om gezien te worden met een eigentijds, Scandinavisch design en moderne kleuren.

Het gewicht van de stofzuiger is slechts 2,48 kg. Daardoor is deze zonder moeite te verplaatsen naar bijvoorbeeld een andere verdieping. Doordat de motor aan de onderzijde is geplaatst is het zwaartepunt lager en ligt de stofzuiger lichter in de hand. Dit ontlast de pols en zorgt voor een gevoel van ‘moeiteloos stofzuigen’. De geïntegreerde kruimeldief is voorzien van een dubbel handvat. Handig voor het moeiteloos stofzuigen van hoger gelegen oppervlakken.

De modellen zijn ‘zelfstaand’ zodat ze overal kunnen worden neergezet. Ze zijn ook volledig kantelbaar, hierdoor en dankzij het slanke ontwerp zijn ze zelfs onder meubels, met een hoogte vanaf de vloer van slechts 135 mm, te gebruiken.

Minstens even belangrijk als het uiterlijk en gebruiksgemak zijn de prestaties. De stofzuigers zijn uitgerust met axiale cyclonische technologie die garant staat voor hoge prestaties, ook als het stofreservoir gevuld raakt. Het 5-staps luchtfiltersysteem verwerkt tot 99,99% van de fijnstofdeeltjes van 1 μm. Het fijnstoffilter is wasbaar en dus keer op keer te gebruiken. De gebruiksduur in de Eco- modus is 45 tot 53 minuten, afhankelijk van het model.

Bij de stofzuigers wordt een aantal accessoires geleverd. Deze accessoires zijn onder handbereik aan de stofzuiger bevestigd en dat maakt maakt het eenvoudig om afwisselend de vloer en andere (moeilijker bereikbare) plekken te stofzuigen. Daarnaast is voor alle modellen een uitgebreid aantal accessoires verkrijgbaar bij electrospeciaalzaken en in de webshop shop.aeg.nl

Topmodel QX8-2-PANI is standaard voorzien van de speciale PETPRO PLUS-zuigmond. Dankzij deze nieuwe zuigmond worden meubels zeer effectief van met name dierenharen ontdaan. Het ontwarren en verwijderen van haren uit de borstelrol gaat moeiteloos met dank aan de QuickClean-functie en het ‘duw-en-trek-design’. De PETPRO PLUS zuigmond is voor de andere QX-modellen als apart accessoires leverbaar.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com