AEG hoofdsponsor Taste of Amsterdam 2015

0

AEG is weer hoofdsponsor van Taste of Amsterdam, het festival voor fijnproevers dat van 4 tot en met 7 juni in het Amstelpark wordt gehouden. Dit is een festival voor fijnproevers, waar door de beste Nederlandse en internationale chef-koks in het AEG kooktheater wordt gekookt met AEG apparatuur en waar de beste restaurants uit Amsterdam en omgeving zichzelf presenteren.

 

Taste_of_Amsterdam_2014Op het terrein van Taste of Amsterdam bevindt zich het AEG Taste Theater. Hier treden iedere dag chefs uit Nederland en het buitenland op. In korte sessies leren bezoekers meer over de gerechten van hun favoriete chef of restaurant zodat ze die ook zelf thuis kunnen uitproberen. Uiteraard wordt er ook geproefd. Het AEG Taste Theater wordt gepresenteerd door de bekende chefs Alain Caron en Ramon Beuk.


Tijdens Taste of Amsterdam krijgen bezoekers de kans om met professionele AEG apparatuur een heerlijk gerecht klaar te maken waarbij ze zullen werken met een mysterybox onder begeleiding van MasterChef 2014 winnaar Bart van Berkel en andere MasterChef kandidaten. Na 45 minuten wordt er een prachtig gerecht op tafel getoverd waar de makers lekker van kunnen genieten. Bezoekers kunnen zich tijdens de Taste aanmelden voor één van deze sessies.

Dit jaar is AEG ook hoofdsponsor van het televisieprogramma MasterChef Holland 2015. De kookbattle waarin amateurkoks de strijd met elkaar aangaan om hun droom te verwezenlijken: een carrière in een professionele keuken.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com