SAMSUNG INTRODUCEERT 55″ EN 65″ UHD-TV

Samsung 55 en 65 inch UHD TVSamsung introduceert in Nederland twee nieuwe Ultra High Definition (UHD) televisies met een 55 inch en 65 inch scherm. Hiermee wordt ultra-HD iets betaalbaarder: de prijzen zijn respectievelijk €4.999 en €6.999.

 

Eerder dit jaar kondigde Samsung de 85 inch uitvoering van de F9000 UHD TV aan. De nieuwe Ultra High Definition televisies bieden de hoogst haalbare resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dat is een vier keer hogere resolutie dan Full HD TV’s. Zodra er dvd’s, Blu-rays of Video on Demand bronnen worden afgespeeld van een lagere kwaliteit (SD, HD of FHD), worden deze beelden automatisch opgeschaald naar UHD.

De beeldkwaliteit wordt verder verbeterd dankzij Samsungs ‘Precision Black Pro’, een technologie die zorgt voor diepe zwarttinten en pure wittinten. Dit wordt gecombineerd met een zeer hoog contrastratio en Micro Dimming Ultimate technologie.

Het scherm en de rand van de nieuwe F9000 UHD TV’s zijn extreem dun. Voor de afwerking is metallic.

De nieuwe UHD TV’s zijn ook uitgerust met Samsungs Smart TV-toepassingen. Daardoor heeft men bijvoorbeeld toegang tot de Smart Hub en S-recommendation, die suggesties doet op basis van het kijkgedrag. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van Smart Interaction. Daarmee bedien je de TV via spraakcommando’s en gebaren.
Ook voor deze tv’s worden in de toekomst Eveolution Kits uitgebracht. Hiermee worden ze opgewaardeerd naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden op het gebied van Smart-TV.

 

Ook interessant...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com