Bosch wint 9 iF product design awards 2012

 

Tijdens de iF product design awards verkiezing 2012 van het International Forum Design in Hannover heeft de jury Bosch met 9 awards bekroond. De winnende huishoudapparaten maakten indruk met hun goed ontwikkelde, moderne en toekomstgerichte design. De iF product design award wordt al bijna zes decennia lang beschouwd als de Oscar van de designindustrie. Het is de internationaal erkende kwaliteitszegel voor superieure ontwerpprestaties.

 

Tot de winnaars behoren de onlangs door Bosch geïntroduceerde HomeProfessional wasmachine en droger. Naast het revolutionaire twin design maakten de apparaten indruk met ontwerpdetails als het nieuwe deurconcept en een paneelontwerp met contrastrijk TFT-scherm, verlichte draaiknop en intuïtieve bediening.

De smalle ActiveWater vaatwasser van 45 cm breed viel ook in de prijzen. De jury prees het ergonomisch ontwerp, dat dankzij innovatief gebruik van ruimte ook in kleine keukens en eenpersoonshuishoudens zorgt voor efficiënte, krachtige vaatwasprestaties.

Binnen het ColorGlass assortiment werden de magnetron, oven en stoomoven in diepzwarte uitvoering beloond met drie iF product design awards. De binnenkort verkrijgbare ColorGlass serie ergonomisch gekantelde afzuigkappen sluit de reeks van awardwinnaars af.

 

 

 

Awardwinnaars Typenummer Kleur

HomeProfessional i-DOS wasmachine

WAY32840NL wit

HomeProfessional droger

WTY88780NL wit

Avantixx was-droogcombinatie

WVH28440NL wit

ActiveWater 45 vaatwasser

SPI69T05EU wit

CoolProfessional inbouwkoelkast

KIC38P60 wit

ColorGlass magnetron

HMT85ML63 diepzwart

ColorGlass

bakoven

HBC86P763 diepzwart

ColorGlass stoom-bakoven

HBC36D763 diepzwart

ColorGlass afzuigkappen

DWK09M750DWK09M760

DWK09M720

zwartwit

roestvrij staal

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com