Funshopping bij It’s

 

etalage-webTILBURG – It’s wil funshopping naar een hoger niveau tillen met een interactief touchscreen op de etalageruit. Met enkele tikjes op het ruit konden klanten en voorbijgangers onlangs met de actie ‘Who are You?’ vragen beantwoorden.

Het touchscreen was geplaatst in de etalage van It’s in Leidschendam. De vragen van de actie ‘Who are You’? gingen over lifestyle, persoonlijkheid en karakter. Het interactieve scherm liet daarop de nieuwste elektronicaproducten zien, die aansluiten bij de levensstijl en wensen van de consument.

Op deze manier wil It’s de klanten benaderen op een plezierige manier. En er viel ook nog een prijs te winnen: iedereen die de vragen beantwoordde maakte kans op een 32-inch Philips Ambilight-televisie. Bij de aanschaf van een geadviseerd product, kregen ze een cadeautje.

Who are You? is een samenwerking tussen It’s en Philips. Beide organisaties willen de fun in elektronica terugbrengen. Functionaliteit is namelijk niet meer de enige reden waarom consumenten een elektronicaproduct aanschaffen, aldus de concerns. Design, uitstraling en het ‘must-have’ gehalte blijken even belangrijk.

De actie in de winkelruit liep tot 7 maart, maar het is nog altijd mogelijk om de test online te doen op www.whoareyoutest.nl.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com