Electrolux en Harense Smid geven kaartje Londen weg

Electrolux ondersteunt de deelname van de  jonge, talentvolle wielrenster Chantal Blaak aan de Olympische Spelen in Londen. Zij doet haar uiterste best om een ticket te krijgen voor dé wielerwedstrijden van deze zomer in de Britse hoofdstad.

 

Ook de klanten van de Harense Smid maken kans op een trip naar de Olympische Spelen die van 27 juli t/m 12 augustus worden gehouden. Bij aankoop van een Electrolux groothuishoudelijk apparaat, maken de Harense Smid klanten kans om de wielerwedstrijden op de Olympische Spelen te volgen in de vorm van een zevendaags arrangement. Meedoen is heel eenvoudig. Vul de actie antwoordkaart in, sluit een kopiefactuur bij en stuur voor 30 mei 2012 deze naar Electrolux. Als bevestiging van de ontvangen antwoordkaart ontvangt men sowieso een oranje fietstoeter van Electrolux om alvast in de stemming te komen voor de Olympische Spelen.

 

Chantal Blaak maakt deel uit van het Professional Cycling Team van AA drink/leontien.nl Chantals ultieme doel dit jaar is het verkrijgen van een deelnameticket voor de Olympische Spelen 2012. Electrolux is de sponsor van dit jonge wielertalent. Volg Chantal op haar weg naar de top via @blaaki op Twitter.


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com