Nieuwe S8-serie stofzuigers van Miele

Miele introduceert een nieuwe generatie stofzuigers: de S8-serie. Deze nieuwe serie bestaat uit negen modellen, waaronder het topmodel S8 UniQ.

 

Bij deze stofzuiger zijn alle innovatieve kenmerken in één apparaat samengevoegd. Zo beschikt de S8 UniQ over een Comfort-handgreep met SpotLight, een verlicht parkeersysteem, DynamicDrive-zwenkwieltjes, een Velvet-meubelstootrand en een Silence System, waardoor deze stofzuiger bijzonder stil is. Naast de S8 UniQ bestaat het nieuwe assortiment Miele-stofzuigers uit speciale uitvoeringen, zoals de S8 Cat & Dog, de S8 Parkett & Co. en de S8 TotalCare, die zijn afgestemd op persoonlijke behoeften.

Mooie 4K commercial

Gewoon, omdat het een hele mooie video is: de 4K-commercial van Sony.

Heeft u ook een opmerkelijk filmpje gezien? Laat het ons weten en wellicht plaatsen wij het op deze site!

Markt

Twitter

Filmpjes