Parse error: syntax error, unexpected '.' in /usr/home/lsw_data_ws_dro/pressmed/www.elektroretailmagazine.nl/www/wp-content/plugins/kento-ads-rotator/index.php(1) : regexp code(1) : eval()'d code(4) : eval()'d code on line 1

Parse error: syntax error, unexpected '.' in /usr/home/lsw_data_ws_dro/pressmed/www.elektroretailmagazine.nl/www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/index.php(1) : regexp code(1) : eval()'d code(4) : eval()'d code on line 1

Parse error: syntax error, unexpected '.' in /usr/home/lsw_data_ws_dro/pressmed/www.elektroretailmagazine.nl/www/wp-content/themes/atahualpa/index.php(1) : regexp code(1) : eval()'d code(4) : eval()'d code on line 1
Nieuwe S8-serie stofzuigers van Miele | Elektro Retail Magazine
 

Nieuwe S8-serie stofzuigers van Miele

Miele introduceert een nieuwe generatie stofzuigers: de S8-serie. Deze nieuwe serie bestaat uit negen modellen, waaronder het topmodel S8 UniQ.

 

Bij deze stofzuiger zijn alle innovatieve kenmerken in één apparaat samengevoegd. Zo beschikt de S8 UniQ over een Comfort-handgreep met SpotLight, een verlicht parkeersysteem, DynamicDrive-zwenkwieltjes, een Velvet-meubelstootrand en een Silence System, waardoor deze stofzuiger bijzonder stil is. Naast de S8 UniQ bestaat het nieuwe assortiment Miele-stofzuigers uit speciale uitvoeringen, zoals de S8 Cat & Dog, de S8 Parkett & Co. en de S8 TotalCare, die zijn afgestemd op persoonlijke behoeften.

Laat een reactie achter

LG Kompressor trekt model in vorm

Photoshop is niet meer nodig dankzij de LG Kompressor stofzuiger....

Heeft u ook een opmerkelijk filmpje gezien? Laat het ons weten en wellicht plaatsen wij het op deze site!

Twitter