AEG PerfektFit

Het beste uit de Amerikaanse keukentraditie gecombineerd met de Europese precisie én maatvorming maakt AEG PerfektFit™ de droom van iedereen die houdt van een stijlvol interieur. Met AEG PerfektFit™ kan de meest luxe side-by-side koel-, vries- en wijnkoeler opstelling worden gerealiseerd in een keuken met standaardafmetingen.


AEG PerfektFit

De populariteit van de Amerikaanse side-by-side koel/vrieskasten neemt toe. Toch kleven er voor kritische consumenten een aantal nadelen aan een dergelijke riante koel/vrieskast:

•   Een Amerikaans model past niet vaak in een standaard Nederlandse keuken.

•   Als de Amerikaanse afmetingen wel passen in de keuken, dan is het niet eenvoudig om de apparatuur via trappen, deuropeningen of ramen in en uit de keuken te krijgen

•   Normaalgesproken zijn de Amerikaanse side-by-side koelkasten te diep en te groot, waardoor de zorgvuldig gecreëerde harmonie in de keuken wordt verstoord.


AEG introduceert daarom PerfektFit™ koel/vriesapparaten. Deze met Design Awards onderscheiden module range is speciaal afgestemd op de Europese standaard keukenafmetingen. Daarnaast zorgt de matte roestvrij stalen uitstraling van de apparaten voor een naadloze aansluiting met de overige keukenmeubels.

De AEG PerfektFit™ modulerange biedt de consument de keuze uit  vier verschillende modules. De consument is daardoor vrij de combinatie te kiezen die het best past bij de wensen op het gebied van koelen en vriezen. Alle modules zijn ontworpen om uitstekende koel- of vriesprestaties voor alle doeleinden te leveren. Het kan in twee of drie combinaties worden opgesteld: bijvoorbeeld met een vriezer, wijnkoeler en koelkast.

De nieuwe AEG PerfektFit™ module koel/vries range is beschikbaar vanaf september 2009.

Voor meer informatie: www.aeg.nl

1 reactie bij AEG PerfektFit

Energievreters. Pak ze aan.

Koop je tussen 13 oktober en 13 november 2014 een nieuw A++(+) koel- en/of vriesapparaat dan maak je nu kans om het aankoopbedrag terug te winnen.

Heeft u ook een opmerkelijk filmpje gezien? Laat het ons weten en wellicht plaatsen wij het op deze site!

Markt

Twitter

Filmpjes