Expert ondersteunt klanten online

NIJKERK – Expert zet het Concept 2010 voortaan kracht bij door middel van de nieuwe online adviestools. Hierbij staan de formulepijlers Beste Service en Deskundig Advies centraal.

De nieuwe adviestools helpen de consument bij de aankoopkeuze van home-elektronica. Expert geeft daarmee aan dat de elektronicaformule online dezelfde serviceaanbieder is als in de vertrouwde winkel. Het programma is namelijk ontwikkeld in samenwerking met de experts in de winkels.

Als eerste in een reeks van adviesmodules heeft Expert de TV-adviestool ontwikkeld. Deze bestaat uit een beperkt aantal meerkeuzevragen, die binnen enkele minuten te beantwoorden zijn. Zo wordt gevraagd in welke kamer de klant de nieuwe televisie wil plaatsen, hoe deze kamer verlicht is en wat de kijkafstand is tot de televisie. De antwoorden op deze vragen, een weergave van de gebruiksmogelijkheden, worden door het programma van Expert vertaald in technische specificaties en bijbehorende modellen.

Zie ook www.expert.nl 

Energievreters. Pak ze aan.

Koop je tussen 13 oktober en 13 november 2014 een nieuw A++(+) koel- en/of vriesapparaat dan maak je nu kans om het aankoopbedrag terug te winnen.

Heeft u ook een opmerkelijk filmpje gezien? Laat het ons weten en wellicht plaatsen wij het op deze site!

Markt

Twitter

Filmpjes